Kerstpakket vrouwen – vrouwvriendelijke items

Zeker kunnen mannen net zo dankbaar een kerstpakket aannemen als vrouwen. Geef je als onderneming elk jaar kerstpakketten dan is het wellicht een goed idee de inhoud eens wat meer te splitsen. Want waar mannen elektronische hebbedingetjes graag uitpakken, daar ziet de gemiddelde vrouw liever iets verschijnen dat sfeer verhogend is of met lichaamsverzorging te maken heeft. Door je kerstdozen dus te splitsen in een kerstpakket voor mannen en een kerstpakket vrouwen, scoor je echt wel beter. De glimlach en de blijde verrassing van vrouwen is namelijk vaak minder bij een stukje elektronica dan bij iets waardoor ze zich vrouwelijker gaat voelen. Pak dan ook eens uit met een vrouwenpakket met naast de nodige lekkernijen ook een speciaal item waar vooral dames door gecharmeerd raken. 

 

Kerstpakket vrouwen met iets voor het interieur

Stop een elegante geurkaars in het pakket, kan niet misgaan. Zo’n kaars brengt warmte en sfeer in huis en laat een subtiele geur vrij die ontspanning bevordert. De meeste vrouwen zijn helemaal ‘in’ voor zo’n kaars, zeker als je er nog een luxe kaarshouder bij levert. Heb je persoonlijke foto’s van je vrouwelijke medewerkers te pakken kunnen krijgen? Stop er dan eentje in een exclusief fotolijstje. De verrassing als iemand zichzelf bij het uitpakken dan tegenkomt! Of geef iets waarmee de dames lekker op de bank kunnen hangen: bluetooth oortjes. 

 

Keukenspulletjes?

Het is natuurlijk een cliché als je zegt dat de keuken het domein van de vrouw is. Maar ze wil er toch wel graag de scepter zwaaien. En is ook vaak goed in spulletjes ordenen in een keuken. Laat haar plaats ruimen bij de bekers door een koffiebeker in het kerstpakket vrouwen te stoppen. Niet zomaar een beker, maar eentje met een inspirerende quote erop. Ook een bamboe snijplank doet het vaak goed in het eindejaars-cadeau. Dat snijdt niet alleen lekker, maar staat als accessoire ook heel leuk. Of geef een fruit- en groenteninfuser cadeau. Zo kunnen de dames een infuser fles met vers fruit of groenten hydrateren en meenemen naar hun werk. Chocolade past altijd in de kerstdoos, maar kies een luxe variant; het oog wil ook wat. 

 

Het kerstpakket vrouwen vanuit de badkamer gezien

De gemiddelde vrouw is niet ijdel, maar weet wel welke spullen nodig zijn om een beetje zelfverzekerd en mooi over te kunnen komen. Iets voor in de badkamer is dan ook veelal een heel gewenst item in een kerstpakket vrouwen. Neem nou een zijden oogmasker met bijpassende haarband. Een handcrème in een elegant blikje kan ook niet fout gaan. Of iets voor onder de douche of in bad. Een set badbruisballen belooft een relaxt uurtje badderen. Of aromatherapie-douchetabletten! Zo geef je je medewerkster een lekkere spa-ervaring mee. De eerstvolgende douche wordt dan verrijkt met kalmerende geuren.

 

Kerstpakket bestellen bij Kerstpakkettenxl.nl

 

Charmant maar ook nuttig

Bij mannen zijn vooral praktische geschenken van belang in een kerstpakket. Maar ook vrouwen willen er niet ongeorganiseerd bij gaan lopen. Een mooie planner of een notitieboekje is dan ook vaak een gewaardeerd cadeautje. Vergeet niet er een fraaie pen bij te geven. Elke vrouw is natuurlijk idolaat van kleding. Alleen lijkt het wat onverstandig om bepaalde lingerie of blouses in het kerstpakket vrouwen te doen. Alleen al de maat! Dat geldt echter niet voor een modieuze sjaal of poncho, die is namelijk niet erg maatgevoelig. En een wel heel dankbaar cadeau tijdens koude kerstdagen.